Уживајте во своето омилено јадење во својот дом!

На гостите кои сакаат да уживаат во нашите производи
на располагање е испорака на храна на Вашата домашна адреса со повик на бројот:

044 / 337 - 498

нарачката ќе биде доставена во најкраток можен рок.

ВИ БЛАГОДАРИМЕ!!!